Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Vodni razpršilec za teraso in vrt

Več pogledov

COOL PATIO 20 - RAZPRŠILEC ZA TERASO

Hiter pregled

Privoščite si razkošje na svoji domači terasi ali najljubših kotičkov za preživljanje toplih dni in uživajte njih tudi ob vročih temperaturah, ko se po navadi raje umaknete v notranje prostore in čakate, da najhuje mine. Vodna pršica bo hkrati zagotavljala, da vročina ne bo uhajala v notranjost vašega doma.

Na voljo: Na zalogi

48,90 €
ALI

Podrobnosti

Vrtni vodni razpršilec zagotavlja hladnejše ozračje, za razliko od ostalih tovrstnih pripomočkov na trgu pa tega lahko imate in uporabljate brez kompresorja in zato za ceno, ki je primerna za prav vsak žep. Vrtni vodni razpršilec je zasnovan tako, da ga enostavno priklopite na domačo vodovodno pipo.

Model 20.0 že vsebuje 11 mikro razpršilcev, ki skozi katere priteka neprekinjen tok fine vodne pršice in s tem hladi zrak vse do -1ºC. Ko vodna pršica pristane na vaši koži hipoma izhlapi ob dotiku s kožo in s tem zagotavlja milejše temperature tudi v najbolj vročem vremenu.

V paketu dobite: 6 metrov dolgo, UV odporno, z najlonom ovito, cev z 11-imi mikro razpršilci, 3 metre dodatnega priključka za priklop na vodno pipo, 11 zatikačev za pritrjevanje vodnih šob ter 22 nosilcev za pritrjevanje same cevi.

POMEMBNO: Sistem se ne sme uporabljati skupaj z vodnimi črpalkami saj je narejen za le za vodni pritisk običajne vodovodne pipe!

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x