Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Mobilni vrtni razpršilec

Več pogledov

KEEPIN COOL 6.0 - MOBILNI VRTNI RAZPRŠILEC

Hiter pregled

Keepin Cool 6.0 se uporablja v iste namene kot vrtne vodne razpršilce, torej za hlajenje ozračja, le da je ta manjši in ga zato lahko vzamete s seboj ter ga uporabljate kjerkoli in kadarkoli potrebujete osvežitev.

Na voljo: Na zalogi

15,90 €
ALI

Podrobnosti

Najpogosteje se uporablja na vrtnih dežnikih za senčenje, na ograjah, ob vrtnih poteh, v garažah, okoli stolov za sedenje in nemalokrat tudi ob pesjakih ali predelih kjer se zadržujejo vaše domače živali,…

Povsem mobilni sistem za proizvajanje vodne pršice vam zagotavlja hladnejšo temperature in osvežilno ozračje, za njegovo delovanje pa ne potrebuje dragih kompresorjev, saj je v paketu priloženo vse, kar potrebujete za njegovo brezhibno delovanje.

Model 6.0 se ponaša s 3 metri dolgo cevjo na kateri je enakomerno razporejenih šest mikro vodnih razpršilcev. Paket Keepin Cool 6.0. vsebuje: 3 metre vodne cevi s 6 mikro vodnih razpršilcev, 3 metre dolgo priključno cev za povezovanje z virom vode, 6 zatikačev za enostavno pritrjevanje vodnih šob ter ščipalke za enostavno pritrjevanje cevi na raznorazne površine.

POMEMBNO: Sistem se ne sme uporabljati skupaj z vodnimi črpalkami saj je narejen za le za vodni pritisk običajne vodovodne pipe!

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x