Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

POLITIKA ZASEBNOSTI

ZASEBNOST

Kot vse ostale spletne trgovine tudi mi zbiramo vaše osebne podatke ko opravite nakup na naši spletni strani www.bf-whale.com.
Večina zahtevanih informacji je praktično nujna, če želimo uspešno sprocesirati vaše naročilo, vas obvestiti o morebitni zamudi ali težavi ali vam poslati sporočilo o posebni ponudbi.
Informacije svojih kupcev, ki jih ne pozabimo so:

 • vaše ime, da vemo kako vas lahko naslovimo
 • vaš e-poštni naslov – da vam lahko pošljemo potrdilo o prejetem naročilu, morebitni zamudi dostave, posebne ponudbe in podobno
 • naslov dostave – razlog je očiten, da vemo, kam vam lahko dostavimo naročeno blago
 • telefon (le ob dostavi preko kurirja) – da se lahko dogovorimo o času dostave

Vse zgoraj omenjene inforamcije skrbno hranimo, medtem ko spletna plačila pravzaprav potekajo na najvišje varovanih in kriptiranih straneh uradnih in svetovno znanih ponudnikov plačil preko spleta. Za vaše varno nakupovanje na strani Big Fat Whale skrbi 3D Secure Bankart.

V kolikor se sami prijavite na naše spletne novičke, vas bomo prosili za vaš e-elektronski naslov, medtem ko boste vse ostale informacje o sebi dodali le, če boste sami tako zeleli.

V podjetju Jolo d.o.o., ki upravlja s spletno stranjo www.bf-whale.com (v nadaljevanju: spletna stran), cenimo vašo zasebnost zato se zavezujemo k skrbnem varovanju vaših osebnih podatkov.
Z uporabo naše spletne strani, kot uporabnik potrjujete, sprejemate in soglašate s celotno vsebino naše politike zasebnosti. Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo te spletne strani, po spremembi ali dopolnitvi, kot uporabnik potrjujete, da soglašate s spremembami in dopolnitvami.

Mi pa vam obljubljamo, da:

 • so vse posredovane informacje varovane pred vdorom tretjih oseb, kar vam zagotavlja brezskrbno in nemoteno poslovanje z nami
 • nikoli in nikakor ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov!
 • Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali katerikoli tretji stranki (razen, če boste v to sami predhodno privolili), ki ne spada v naše povezane družbe.
 • ne bomo vam pošiljali e-sporočil na katere se niste sami prijavili, z izjemo elektronskih sporočil v povezavi s pomembnimi transakcijskimi sporočili in sporočili v neporsedni povezavi z vašim dejanskim naročilom in primerih določenih z ZEK-om, 109. člen
 • na elektronske novičke, na katere ste se prijavili, se lahko vedno in kadarkoli tudi enostavno odjavite.

NAŠA IZJAVA O POLITIKI VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV

Zavezujemo se, da bodo vse naše speltne aktivnosti v składu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) kot tudi z državno zakonodajo Republike Slovenije (Zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu itd.).

KAJ TOČNO SO OSEBNI PODATKI?

Osebni podatek je katerakoli informacija, ki vas identificira kot posameznika. Sem spadajo: vaše ime, priimek, telefonska številka, elektronski ali fizični naslov.

NAŠA IZJAVA O ZBIRANJU IN OBDELOVANJU OSEBNIH PODATKOV

Za nekoliko bolj pravno in suhoparno besedilo se vam že v naprej opravičujemo. Pravne določbe so za vse enake zato se jih brez izjeme držimo tudi mi, vsekakor pa morate biti z nimi dobro seznanjeni tudi vi sami.

Brez vašega privolenja, razen v primeru, ko nam to sami omogočite oz. v to privolite (naročilo izdelkov, naročilo na e-novice), ponudnik (v tem primeru seveda mi) ne zbira vaših osebnih podatkov.

NAŠA IZJAVA O UPORABI IN ŠIRJENJU OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke bomo uporabili le za dejansko izpolnitev sklenjenih pogodb med vami in nami: za obdelavo vaših naročil, za zagotavljanje dostopa do posebnih informacji ali za splošno komuniciranje z vami v namene neposrednega trženja.

Vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali katerim koli tretjim strankam.

Z vašim predhodnim dovoljenjem oz strinjanjem bomo morda občasno sami priporočali marketinške akcije tretjih strank v kolikor bomo verjeli, da so za vas zanimive.

POSEBNI PRIMERI UPORABE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV S STRANI TRETJE OSEBE

Vaši osebni podatki bodo s strani tretjih oseb dostopni le v dveh primerih:

 • v primerih preprečevanja morebitnih prevar, in ponudniki spletnih plačil, vendar le z namenom zagotavljanja popolne varnosti vašega nakupovanja (posredujemo le najnujnejše potrebne podatke oz podatke, ki jih le ti nujno potrebujejo, da lahko opravijo svoje delo oz storitev)
 • klicni „agentje” in ponudniki e-mail storitev, vendar ponovno zgolj v namene zagotavljanja popolnega naročila, težav z dostavo ali za samo opravljanje storitve, ki nam jo ponujajo.

V kolikor imate kakršnokoli dodatno vprašanje v zvezi z varovanjem vaših osebnih podatkov nam prosim pišite na podpora@bf-whale.com in z veseljem vam bomo odgovorili ali ponudili dodatna pojasnila.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Čeprav si tovrstnih pripeljajev ne želimo, saj niso ne v našo in ne v vašo korist, si pridržujemo pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih težav, drugih težav ali vzdrževanja, rezultat katerih je onemogočen dostop do spletne trgovine ali oviro njene uporabe. Ponudnik ni odgovoren za povrnitev morebitne nastale škode ali stroškov, ki jih ima uporabnik zaradi tovrstnega prenehanja delovanja, nedelovanja ali ovir pri delovanju spletne strani.

VSEBINA

Prizadevamo si, da je vsebina spletne strani in vsi opisi čim bolj popolna in točna, vendar kljub temu ne zagotavljamo popolne točnosti, popolnosti in pravilnosti vsebine objavljene na spletni strani www.bf-whale.com in ne prevzemamo odgovornosti za škodo, ki bi jo uporabnik utegnil utrpeti zaradi zanašanja na objavljeno vsebino.

Prav tako ne odgovarjamo za škodo, ki utegne morebiti nastati na uporabnikovi strojni opremi ali katerikoli drugi opremi zaradi same uporabe naše spletne strani. Dolžnost samego uporabnika je, da si zagotovi ustrezno zaščitno opremo pred dostopom in uporabo spletne strani.

PAZITE NA SVOJE LASTNE OSEBNE PODATKE!

Uporabnik mora sam zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost svojih osebnih podatkov, ki jih uporabi za prijavo na naši spleti strani (e-mail naslov, geslo,…) saj ne moremo odgovarjati za škodo, ki bi utegnila nastati zaradi vašega lastnega nepooblaščenega razkritja ali uporabe osebnih podatkov za registracijo oz potrebe nakupa.

UPORABA PRAVA IN PRISTOJNOSTI

Vsa pravna razmerja med uporabniki spletne strani in ponudnikom se urejajo s predpisi Republike Slovenije. Vse morebitne spore bodo uporabniki in ponudniki reševali po mirni poti, v kolikor pa to ne bo mogoče, bo za reševanje sporov pristojno sodišče Republike Slovenije, na sedežu ponudnika.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x