Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Naročila in vračila

NAROČILA IN VRAČILA

IZDELEK MI NI VŠEČ IN NISEM ZADOVOLJEN/ZADOVOLJNA, ČEPRAV Z NJIM PRAVZAPRAV NI NIČ NAROBE. KAJ SEDAJ?

Čeprav verjamemo v prav vse izdelke, ki jih ponujamo vemo, da se kljub vsemu lahko zgodi tudi to. Vse izdelke lahko brez dodatne obrazložitve vrnete v 15-ih dneh od dneva prevzema blaga, mi pa vam bomo v roku največ 30-ih dni v celoti povrnili denar (kupnino in strošek dostave).

Izdelek ali izdelki, ki jih želite vrniti morajo biti vrnjeni nepoškodovani in v nespremenjeni količini, priložiti pa morate tudi originalno embalažo in etikete.

V primeru vračila “brez razloga” je vaš edini strošek dejanko vračilo blaga (poštnina vračila), vračilo pa morate pisno sporočiti na elektronski naslov podpora@bf-whale.com ali pisno na naslov:

JOLO d.o.o.
Legatova ul 4
1000 Ljubljana
Slovenija

ZAMENJAVA

IZDELEK JE VSE KAR SEM PRIČAKOVAL/PRIČAKOVALA VENDAR MI DIMENZIJA NE USTREZA, ŽELIM V DRUGI BARVI OZIROMA SEM SI ZAŽELEL/A DRUG IZDELEK. GA LAHKO ZAMENJAM?

Seveda in vse brez dodatnih vprašanj. V roku 15-ih dni od dejanskega dneva prevzema blaga lahko izdelek vrnete mi pa vam bomo poslali drugega ali drugi željeni dimenziji.

Poštnino vračila blaga krijete sami, mi pa vam bomo brezplačno dostavili nov izdelek.

V kolikor bi v tem času ta točno določen izdelek umaknili iż prodaje ali zaradi kateregakoli drugega razloga ni dosegljiv, vam bomo ponudili njegovo zamenjavo ali vam v celoti povrnili kupnino – izbira je popolnoma vaša.

Izdelek je potrebno vrniti skupaj z etiketo, nepoškodovano in v enaki količini, skupaj z originalno embalažo, ne pozabite pa tudi na račun, ki ste ga prejeli ob nakupu!

IZDELEK ŽELIM ZAMENJATI ZA CENEJŠI ALI DRAŽJI IZDELEK. KAJ SEDAJ?

Enostavno. V kolikor boste izdelek zamenjali za cenejšega, vam bomo razliko v ceni povrnili. V primeru, da boste želeli izdelek zamenjati za nekoliko dražjega vam bomo zaračunali razliko v ceni.

ZAKAJ ZARAČUNAVATE VRAČILO BLAGA?

Seveda si želimo da temu ne bi bilo tako a resnica je, da bi v tem primeru tovrstne nepredvidene stroške vračunali v redne cene vsem ostalim izdelkom kar pa ni pošteno ne do vas, ne do vseh ostalih kupcev.

KAM LAHKO VRNEM BLAGO ZA MENJAVO?

Prosimo, da blago, ki ga želite vrniti ali zamenjati, pošljete po posti, ki jo naslovite na naslov:

Jolo d.o.o.
Legatova 4
1000 Ljubljana
Slovenija

KOLIKO ČASA IMAM DA BREZ TEŽAV IN RAZLAG ZAMENJAM ALI VRNEM IZDELEK?

Točno 15 dni od dneva vašega dejanskega prevzema blaga.

Izdelek je potrebno vrniti skupaj z etiketo, nepoškodovano in v enaki količini, skupaj z originalno embalažo.

ODSTOP OD NAROČILA PRED DOSTAVO

V primeru, da ste ob naročanju preko naše spletne strani www.bf-whale.com naredili napako ali ste si premislili in želite preklicati naročilo se preden je pošiljka že prišla do vas nas prosim o tem čimprej obvestite na:

  • telefonsko stevilko 00386 (0)51 610 333 ali
  • nam pišite na elektronski naslov podpora@bf-whale.com
Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x