Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

LEDENI DELUXE TRAK moder

LEDENI DELUXE TRAK moder

Hiter pregled

Tudi ta hladilni trak deluje na podlagi spreminjanja agregatnega stanja – iz ledišča v tekoče stanje hladilnih vložkov, vendar se od osnovne različice razlikuje po tem, da je nekoliko širši in kot tak ponuja nizko zapenjanje (vozlanje ni potrebno). Kot tak deluxe hladilni trak hladi večjo površino a je hkrati manj opazen in se zato lahko neopazno nosi pod marsikatero obleko ali uniformo. Deluxe hladilni trak omogoča uporabo večih hladilnih vložkov hkrati s čimer povečate in tudi znatno podaljšate učinek hlajenja.

Na voljo: Na zalogi

42,90 €
ALI

Podrobnosti

Cool Pax hladilne vložke, namenjeni večkratni uporabi, vstavljate direktno v trak, le ti pa da do tri ure vzdržujejo osvežilnih 14°C. Za udobno nošenje je trak sestavljen iz 100% bombaža, hladilni vložki so iz močnega in vzdržljivega poliuretana. Deluxe hladilnemu traku je že priložen en Cool Pax hladilni vložek, ki popolnoma ustreza vratnemu traku in je sestavljen iz šestih, med seboj ločenih, hladilnih prekatov. Vložki so namenjeni večkratni uporabi, prekati pa preprečujejo izlitje v celoti v primeru preluknjanja. KAKO SE UPORABLJA: Vložke za pol ure (max 45 min) postavite v zamrzovalnik oz počakate, da vložek nekoliko otrdi. Alternativno lahko vložek tudi potopite v čim bolj mrzlo vodo. V obeh primerih ga nato vstavite v odprtino traku. VELIKOSTI: ena velikost VZDRŽEVANJE: Ročno pranje v mlačno-topli vodi. Uporaba blagih pralnih detergentov.

Dodatne informacije

Barva modra

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x