Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Viseča mreža Travel

Več pogledov

VISEČA MREŽA TRAVEL

Hiter pregled

Viseča mreža Travel je izjemno lahka. Vključuje zložljive palice, ki olajšajo postavitev mreže proti komarjem in štiri kline za pričvrstitev, če jo uporabljate na tleh. ima zadrgo na obeh straneh, kar omogoča lažjo uporabo. Mrežo proti insektom lahko zavihate in privežete nad spalno vrečo, če jo ne potrebujete in jo po potrebi v nekaj sekundah spet pripnete nazaj.

Na voljo: Na zalogi

59,90 €

* Obvezna polja

59,90 €

Podrobnosti

Dva vodoodporna osnovna sloja omogočata uporabo spalne vreče na tleh, tudi v hladnem vremenu. Na notranji strani najdete dva majhna žepa, ki sta odlična za shranjevanje baterijske svetilke ali mobilnika. Izjemno lahko visečo mrežo lahko uporabljate kjerkoli, imejte pa v mislih, da vodoodporni materiali niso tako zračni. Če želite več zračenja, se raje odločite za visečo mrežo Frontline, ki nima vodoodpornega dna. Priporočamo še nakup rokava, ki omogoča pakiranje in postavitev viseče mreže v nekaj trenutkih. Tehnični podatki viseče mreže Travel: Velikost: 2,7m x 1,4m (primerna za vse ljudje do 2 metrov višine in 150 kilogramov teže) Barva: Zelena ali rjava Teža: 930g (brez oprtnice) Vključuje: 10m vzdržljive oprtnice (230g), 2x2m elastične vrvice, 2 lahka klina in vrečo.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x