Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Viseča mreža Jungle

VISEČA MREŽA JUNGLE

Hiter pregled

V razvoj viseče mreže Jungle je naša najnaprednejša viseča mreža in ponuja vse za udobno spanje na prostem. Uporabnik lahko po potrebi odstrani posamezne dele spalne vreče (mrežo proti komarjem, zaščito proti dežju) in tako glede na letni čas in vreme zmanjša težo izdelka. S palicama čez celotno širino na obeh straneh je viseča mreža zelo prostorna in izjemno udobna. Pred prvo uporabo priporočamo ogled navodil, sicer pa je postavitev ni težavna in je izjemno hitra.

Na voljo: Na zalogi

130,90 €
ALI

Podrobnosti

Viseča vreča je sestavljena iz treh glavnih slojev: 1. Osnovni del viseče mreže je sestavljen iz lahkega blaga s pritrjenim vzmetenjem. 2. Mreža proti komarjem, ki jo lahko povsem odstranimo. 3. Vodoodporen sloj, ki ga lahko namestimo nad spalno vrečo ali pod njo. Vodoodporen sloj zagotavlja postavitev spalne vreče na mokrih tleh. Namestitev nad spalno vrečo pa nam služi kot zaščita pred dežjem ali soncem. Tehnični podatki viseče mreže Jungle: Viseča mreža + zanke: 510g Mreža proti komarjem: 490g Vodoodporni sloj: 370g Palici: 210g Ostalo: 220g

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x