Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Viseča mreža Frontline

VISEČA MREŽA FRONTLINE

Hiter pregled

Viseča mreža serije Frontline je precej lažja od svoje predhodnice. Vključuje zložljive palice, ki olajšajo postavitev mreže proti komarjem in štiri kline za pričvrstitev, če jo uporabljate na tleh.
Viseča mreža Frontline je zelo podobna viseči mreži Travel. Vključuje mrežo proti komarjem in ima zadrgo na obeh straneh, kar omogoča lažjo uporabo.

Na voljo: Na zalogi

59,90 €

* Obvezna polja

59,90 €

Podrobnosti

Prav tako lahko mrežo zavihate in privežete nad spalno vrečo, če jo ne potrebujete in jo po potrebi v nekaj sekundah spet pripnete nazaj. Razlikujeta se v osnovnem sloju. Obe plasti sta narejeni iz zelo udobnega poliestra. Ni vodoodporna, kar zagotavlja boljše zračenje. Viseča mreža Frontline je zaradi zračne prepustnosti in zaradi goste mreže proti komarjem idealna rešitev za vse pustolovce po duši. Priporočamo še nakup rokava, ki omogoča pakiranje in postavitev viseče mreže v nekaj trenutkih. Tehnični podatki viseče mreže Frontline: Velikost: 2,7m x 1,4m (primerna za vse ljudje do 2 metrov višine in 150 kilogramov teže) Barva: Zelena ali rjava Teža: 850g (brez oprtnice) Vključuje: 10m vzdržljive oprtnice (230g), 2x2m elastične vrvice, 2 lahka klina in vrečo.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x