Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Ledeni hladilni trak za okoli vratu

Več pogledov

LEDENI HLADILNI TRAK ZA OKOLI VRATU S COOL PAX VLOŽKI

Hiter pregled

Ledeni hladilni trak za hlajenje vratu, deluje na podlagi spreminjanja agregatnega stanja tekočine Cool Pax vložkov – iz njegovega ledišča (ki ga doseže že pri 14°C) v tekoče. Trak se zavezuje na vozel, Cool Pax hladilni vložki, ki jih vstavite direktno v trak, pa vas hladijo tako, da do tri ure vzdržujejo udobnih 14°C.

Na voljo: Na zalogi

32,90 €

* Obvezna polja

32,90 €

Podrobnosti

Ob traku dobite priložen en Cool Pax hladilni vložek, ki popolnoma ustreza vratnemu traku in je sestavljen iz šestih, med seboj ločenih, hladilnih prekatov. Vložki so namenjeni večkratni uporabi, prekati pa preprečujejo izlitje v celoti v primeru preluknjanja.

KAKO SE UPORABLJA: Vložke za pol ure (max 45 min) postavite v zamrzovalnik oz. počakate, da vložek nekoliko otrdi. Alternativno lahko vložek postavite v hladilnik ali ga potopite v čim bolj mrzlo vodo. Nato ga vstavite v odprtino traku.

VELIKOSTI: ena velikost

SESTAVA: Trak je sestavljen iz 100% bombaža, hladilni vložki so iz poliuretana - sestavljeni so iz večih prekatov, ki preprečujejo popolno izlitje v primeru preluknjanja.

VZDRŽEVANJE: Ročno pranje v mlačno-topli vodi. Uporaba blagih pralnih detergentov.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x