Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Misty Mate 3.0

Več pogledov

MISTY 3 - OSEBNI VODNI RAZPRŠILEC

Hiter pregled

Vodni razpršilec, namenjen hitri in mobilni uporabi, je tanek in lahek, ustvarjen za hlajenje obraza in telesa kjer koli in kadarkoli. Namenjen je večkratni uporabi saj ga z vodo lahko sami ponovno polnite.

Na voljo: Na zalogi

21,46 €
ALI

Podrobnosti

Vodni razpršilec, ki vam zagotavlja mikro vodno pršico na vsakem koraku, je enostaven za uporabo saj za delovanje ne potrebuje baterij ali elektrike, pršico pa ustvarite z enostavnim pritiskom na gumb. Vaš obraz in telo bo v hipu osvežil vsakič, ko boste na soncu, vročem prostoru ali ko si boste enostavno zaželeli povsem naravne osvežitve.

Vodni razpršilec, model 3.0, drži 0.9 decilitra vode sam pa je sestavljen iz vročinsko odpornega polikarbonata in dodatnih plastičnih komponent, ki omogočajo neprekinjen tok pršenja, ki ga sprožite z enostavnim pritiskom na gumb.

Za razliko od razpršilca 2.5 se različica 3.0 lahko pohvali še z ročno tlačilko s katero lahko po želji dodajate oziroma povečujete pritisk razpršilca.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x