Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Misty Mate 2.5

Več pogledov

MISTY 2.5 - OSEBNI VODNI RAZPRŠILEC

Hiter pregled

Vodna mikro pršica, ki jo imate lahko vedno pri roki, saj je tanka in lahka, narejena za prav za uporabo na vsakem koraku in kot taka enostavna za shranjevanje. Ko razpršilec izpraznite ga enostavno sami ponovno napolnite z vodo!
Osebni razpršilni sistem je enostaven za uporabo saj za delovanje ne potrebuje baterije ali elektrike, vodno pršico pa sprožite z enostavnim pritiskom na gumb. Čeprav mikro majhna, pa vodna pršica nudi takojšen občutek ohladitve.

Na voljo: Na zalogi

13,90 €
ALI

Podrobnosti

Vodni razpršilec, model 2.5, shranjuje 0,7 decilitra vode, sam razpršilec pa je sestavljen iz vročinsko odpornega polikarbonata in sistema, ki omogoča neprekinjen tok pršenja fine mikro vodne pršice, ko si to sami zaželite.

Za aktivacijo le pritisnete gumb. Ko želite ustaviti pršico gumb izpustite. Pritisnjen gumb vam bo zagotavljal tudi dolgotrajnejšo vodno pršico, vse dokler se rezervoar vode ne bo popolnoma izpraznil. Pršico lahko neomejeno število krat ponovno napolnite.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x