Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Cool Patio 30

Več pogledov

COOL PATIO 30 - VODNI RAZPRŠILEC ZA TERASO

Hiter pregled

Vodni vrtni razpršilec, model 30.0, deluje povsem enako kot različica 20.0, le da se ta ponaša z daljšo, 9 metrov dolgo vodno cevjo in seveda z večjim številom šob (16 šob) za razprševanje vode.

Na voljo: Na zalogi

59,90 €
ALI

Podrobnosti

Nudil vam bo pravo razkošje na svoji domači terasi tudi ob vročih poletnih dneh hkrati pa bo skrbel, da vročina ne bo uhajala v notranjost vašega doma. Za uporabo vodnega vrtnega razpršilca ne potrebujete dragega kompresorja saj v paketu dobite vse, kar potrebujete za njegovo brezhibno delovanje. Sistem je namreč zasnovan tako, da ga enostavno priklopite na domačo vodovodno pipo.

Ko vodna pršica pristane na vaši koži hipoma izhlapi ob samem dotiku s kožo in s tem zagotavlja milejše temperature tudi v najbolj vročem vremenu.

V paketu dobite: 9 metrov dolgo, UV odporno, z najlonom ovito, cev s 16-imi mikro razpršilci vode, 3 metre dodatnega priključka za priklop na vodno pipo, 16 zatikačev za pritrjevanje vodnih šob ter 32 nosilcev za pritrjevanje same cevi.

POMEMBNO: Sistem se ne sme uporabljati skupaj z vodnimi črpalkami saj je narejen za le za vodni pritisk običajne vodovodne pipe!

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x