Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Ledeni hladilni plašček za psa - peščen

Več pogledov

LEDENI HLADILNI PLAŠČEK ZA PSA

Hiter pregled

Ledeni hladilni plašček za psa, ki hladi s pomočjo Cool Pax hladilnih vložkov je bil v prvi vrsti ustvarjen za delovne pse, kot so policijski in vojaški psi ter tudi tiste, ki delajo ali se aktivno gibajo v okolju z visoko temperaturo zraka.

Na voljo: Na zalogi

105,90 €

* Obvezna polja

105,90 €

Podrobnosti

Zunanji del hladilnega plašča je narejen iz 100% bombaža za udobno in nemoteče nošenje.

Cool Pax hladilni vložki vzdržujejo temperaturo plaščka na 14°C vse do 3 ure. Število priloženih Cool Pax vložkov je odvisno od velikosti plaščka saj je le ta pogojena z velikostjo vašega kosmatinca kar hkrati narekuje velikost hladilnega predela telesa. Količina priloženih vložkov je odvisna od velikosti pasjega plaščka.

Hlajenje deluje po principu TechKewl tehnologije hlajenja oziroma spremembe agregatnega stanja iz trdnega v tekoče, PCM snov, ki se nahaja v vložkih in omogoča tovrstno hlajenje pa je povsem nestrupena, 30% lažja od vode in ledu, ne kondenzira in zaradi svojih edinstvenih lastnosti »zamrzne« že pri 14°C in nato to temperaturo tudi ohranja.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x