Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Deluxe ledeni hladilni vratni trak

Več pogledov

LEDENI DELUXE HLADILNI TRAK ZA OKOLI VRATU S COOL PAX VLOŽKI

Hiter pregled

Tudi ta hladilni trak deluje na podlagi spreminjanja agregatnega stanja – iz ledišča v tekoče stanje hladilnih Cool Pax vložkov, vendar se od osnovne različice razlikuje po tem, da je nekoliko širši in kot tak ponuja nizko zapenjanje (vozlanje ni potrebno). Kot tak deluxe hladilni ledeni trak hladi večjo površino a je hkrati manj opazen in se zato lahko neopazno nosi pod marsikatero obleko ali uniformo. Deluxe hladilni trak omogoča uporabo večih hladilnih vložkov hkrati s čimer povečate in tudi znatno podaljšate učinek hlajenja.

Na voljo: Na zalogi

42,90 €

* Obvezna polja

42,90 €

Podrobnosti

Cool Pax hladilne vložke, namenjene večkratni uporabi, vstavite neposredno v trak, le ti pa da do tri ure vzdržujejo osvežilnih 14°C.

Za udobno nošenje je trak sestavljen iz 100% bombaža, hladilni vložki pa so sestavljeni iz močnega in vzdržljivega poliuretana. Deluxe ledenemu hladilnemu traku je že priložen en Cool Pax hladilni vložek, ki popolnoma ustreza vratnemu traku in je sestavljen iz šestih, med seboj ločenih hladilnih prekatov. Vložki so namenjeni večkratni uporabi, prekati pa preprečujejo izlitje v celoti v primeru preluknjanja.

KAKO SE UPORABLJA: Vložke za pol ure (max 45 min) postavite v zamrzovalnik oz počakate, da vložek otrdi. Alternativno lahko vložek postavite v hadilnik ali potopite v čim bolj mrzlo vodo. V vseh primerih ga nato vstavite v odprtino traku.

VELIKOSTI: ena velikost

VZDRŽEVANJE: Ročno pranje v mlačno-topli vodi. Uporaba blagih pralnih detergentov.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x