Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Čelni hladilni vložek za trdo zaščitno čelado

Več pogledov

ČELNI VLOŽEK ZA ČELADO

Hiter pregled

Hladilni čelni vložek za trdo čelado je enostavna rešitev za vse, ki morajo iz varnostnih razlogov med delom nositi zaščitno čelado. Čelni hladilni vložek s paščki, ki so pritrjeni na sam vložek, enostavno pritrdite direktno na notranji naglavni obroč čelade (sama čelada ni vključena). Zunanjost vložka je sestavljena iz 100% bombaža za udobno nošenje ob stiku s kožo in lasiščem.

Na voljo: Na zalogi

9,30 €
ALI

Podrobnosti

Tovrstno hlajenje bo izboljšalo vaše počutje med delom hkrati pa zagotovilo ohlajevanje med delom najbolj izpostavljenega in najobčutljivejšega dela vašega telesa. Je izjemno lahek, tako da ne predstavlja dodatne teže k že obstoječi teži same čelade. Ena velikost pa ustreza vsem velikostim zaščitnih čelad. Z enim namakanjem v vodi vam zagotavlja od 5 do 10 ur hlajenja. Hlajenje deluje na principu evaporacije (izhlapevanje) vode HYPERKEWL™ in vam nudi hlajenje od 6-12°C pod zunanjo temperaturo zraka (odvisno od stopnje zunanje temperature). PRIPOROČAMO GA PREDVSEM: vsem, ki ob delu v vročih poletnih dneh nosite trdo zaščitno čelado. VELIKOSTI: ena velikost SESTAVA: Zunanjost iz 100% bombaža, notranjost iz HyperKewl™ tkanine za hlajenje in paščki za pripenjanje. Sama čelada ni vključena. VZDRŽEVANJE: Ročno pranje v mlačno-topli vodi. Uporaba blagih pralnih detergentov.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x