Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

KewlFit hladilni brezrokavnik - uravnavanje telesne teže

Več pogledov

KEWLFIT HLADILNI BREZROKAVNIK ZA URAVNAVANJE TELESNE TEŽE

Hiter pregled

Hladilni KewlFit brezrokavnik je bil ustvarjen v namen stimulacije rjavega maščobnega tkiva (BAT). Akademske raziskave so namreč pokazale, da aktiviranje rjavih maščobnih tkiv pripomore k izgorevanju več sto kalorij dnevno. KewlFit hladilni brezrokavnik zato s pomočjo Cool Pax hladilnih vložkov vzdržuje temperaturo 14°C, vložki pa so nameščeni prav tam, kjer se v telesu nahaja rjavo maščobno tkivo.

Vsak KewlFit hladilni brezrokavnik je zato opremljen s hladilnimi Cool Pax vložki v dveh sprednjih in dveh zadnjih žepih jopiča, kar omogoča neposredno hlajenje BAT tkiv, ki se nahajajo ob hrbtenici. S hladilnimi vložki je opremljen tudi večji ovratnik jopiča, za hlajenje BAT tkiv celotnega predela vratu in vratnega korena.

Na voljo: Na zalogi

525,90 €

* Obvezna polja

525,90 €

Podrobnosti

Kar nekaj časa so znanstveniki verjeli, da BAT tkivo ne obstaja pri odraslih ljudeh, vse dokler pred kratkim PET-CT slike niso pokazale aktivirano BAT tkivo pri posamezniku, ki je bil tik pred slikanjem izpostavljen nizkim temperaturam. Na Harvardski medicinski šoli so ugotovili, da nošenje hladilnega brezrokavnika, ki ohlaja telo na 14°C, aktivira rjavo maščobno tkivo bolje kot zdravilo Efedrin.

Izjavo Dr. Wijers-a je povzela tudi publikacija, ki se ukvarja s težavami debelosti: »blaga izpostavljenost mrazu je lahko način preprečevanja povečanja telesne teže.« Kasnejše raziskave, ki so bile objavljene v »New England Journal of Medicine« so prikazale, da aktiviranje BAT tkiv lahko poveča in pospeši stopnjo porabe kalorij za kar 20%.

Uporaba oziroma nošenje KewlFit hladilnega brezrokavnika vam bo zagotavljalo 2-3 ure enakomernega hlajenja na 14°C, pri čemer se vam ni potrebno bati drgetavice ali občutka mrazu, kot jih prinese hlajenje z dejanskim ledom. Vašemu KewlFit hladilnemu brezrokavniku za uravnavanje teže bomo priložili še Kewler potovalno torbo, ki bo omogočala, da bo vaš brezrokavnik ostal hladen tudi med potovanjem.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x