Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

DrKewl hladilni športni brezrokavnik

Več pogledov

DRYKEWL HLADILNI ŠPORTNI BREZROKAVNIK

Hiter pregled

Hladilni DryKewl športni brezrokavnik nudi vse prednosti in lastnosti ostalih HyperKewl hladilnih brezrokavnikov, ki hladijo na podlagi izhlapevanja vode, le da ob nošenju DryKewl hladilnega brezrokavnika ostanete resnično popolnoma suhi. HyperKewl™ tkanina je v celoti ovita v vodoodporno tkanino, ki pa kljub temu omogoča izhlapevanje vode in s tem hlajenje telesa.

Na voljo: Na zalogi

118,90 €

* Obvezna polja

118,90 €

Podrobnosti

Aktivacija hladilnega jopiča je hitra in enostavna, saj je brezrokavnik ohlajen in pripravljen za nošnjo že v nekaj minutah. Ponaša se z izjemno lahkotnostjo – skupaj z vodo ne preseže teže 600 gramov.

HyperKewl™ vložek za namakanje lahko menjate in s tem zagotovite daljšo življenjsko dobo samega brezrokavnika. DryKewl hladilni športni brezrokavnik z eno do dve minutnim namakanjem hladilnega vložka v vodi hladi od 6 pa do kar 16°C pod zunanjo temperaturo zraka in deluje od 4 do 10 ur. Povsem se posuši v roku enega dne kar omogoča enostavno shranjevanje in onemogoča nastanek plesni.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x