Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Nomex ognjevaren hladilni brezrokavnik

Več pogledov

NOMEX - OGNJEVAREN LEDENI HLADILNI BREZROKAVNIK

Hiter pregled

Nomex ledeni hladilni brezrokavnik ima enake lastnosti kot INDURA saj je izdelan iz 100% DuPont ognjevarnih sintetičnih vlaken in je kot tak prilagojen vsem, ki so med delom izpostavljeni ognju ali visoko vnetljivim snovem.

Na voljo: Na zalogi

469,90 €

* Obvezna polja

469,90 €

Podrobnosti

Kroj je prilagojen nošenju pod ostalo zaščitno opremo. Ponaša se z V vratnim izrezom, zapenja se na zadrgo spredaj, za popolno prileganje ima na ramenih in pasu možnost prilagajanja obsega.

Kot ostali ledeni hladilni brezrokavniki tudi ta hladi na podlagi spremembe agregatnega stanja – iz ledenega v tekoče agregatno stanje. Cool Pax ledeni vložki do 3 ure ohranjajo stalno temperaturo na 14°C. Za se daljše delovanje in tudi močnejše hlajenje uporabite več ledenih vložkov hkrati. K hladilnemu jopiču že pripada osnovni set (4x vložek) ledenih Cool Pax hladilnih vložkov.

KAKO SE UPORABLJA: Cool Pax hladilne vložke za 30 minut (max 45 min) postavite v zamrzovalnik oz počakate, da vložek nekoliko otrdi. Alternativno lahko vložek tudi potopite v čim bolj mrzlo vodo. V obeh primerih ga nato vstavite v temu namenjene žepe brezrokavnika.

PRIPOROČAMO ZA: gasilce, varilce, livarje oz vse, ki ob svojem delu ali aktivnosti potrebujejo močno in učinkovito hlajenje in so hkrati izpostavljeni ognju ali ostalim visoko vnetljivim snovem.

VZDRŽEVANJE: Ročno pranje v mlačno-topli vodi. Uporaba blagih pralnih detergentov.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x