Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

fitnes & hujšanje

Izdelkov: 2

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Hibridni športni hladilni brezrokavnik

  HIBRIDNI ŠPORTNI HLADILNI BREZROKAVNIK - F1 REPLIKA

  Hibridni hladilni brezrokavnik je popolna replika naših F1 hibridnih hladilnih brezrokavnikov. Priljubljen je med mnogimi poklicnimi športniki, predvsem med dirkači in nogometaši, če omenimo le nekatere. Združuje dve vrsti hlajenja - HyperKewl in TechKewl – prva hladi na podlagi izhlapevanja vode, drugi pa na podlagi spremembe agregatnega stanja Cool Pax hladilnih vložkov. Kroj brezrokavnika je prilagojen gibanju med športno aktivnostjo, zaradi svoje tankosti in enostavne uporabe pa se ga pogosto poslužujejo tudi športniki, ki morajo iz varnostnih razlogov nositi dodatno zaščitno opremo. Izvejte več
  380,90 €
 2. KewlFit hladilni brezrokavnik - uravnavanje telesne teže

  KEWLFIT HLADILNI BREZROKAVNIK ZA URAVNAVANJE TELESNE TEŽE

  Hladilni KewlFit brezrokavnik je bil ustvarjen v namen stimulacije rjavega maščobnega tkiva (BAT). Akademske raziskave so namreč pokazale, da aktiviranje rjavih maščobnih tkiv pripomore k izgorevanju več sto kalorij dnevno. KewlFit hladilni brezrokavnik zato s pomočjo Cool Pax hladilnih vložkov vzdržuje temperaturo 14°C, vložki pa so nameščeni prav tam, kjer se v telesu nahaja rjavo maščobno tkivo.

  Vsak KewlFit hladilni brezrokavnik je zato opremljen s hladilnimi Cool Pax vložki v dveh sprednjih in dveh zadnjih žepih jopiča, kar omogoča neposredno hlajenje BAT tkiv, ki se nahajajo ob hrbtenici. S hladilnimi vložki je opremljen tudi večji ovratnik jopiča, za hlajenje BAT tkiv celotnega predela vratu in vratnega korena.

  Izvejte več
  525,90 €
Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x