Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

LEDVIČNI PAS Z GRELNIMI HEATPAX VLOŽKI

Več pogledov

LEDVIČNI PAS Z GRELNIMI HEATPAX VLOŽKI

Hiter pregled

Grelni terapevtski ledvični pas, ki bo vaš ledveni del grel že sam po sebi, za prav poseben učinek in aktivno preganjanje bolečine pa v kar štiri žepe, vstavite grelne HeatPax vložke za telo, ki bodo vaš ledveni del aktivno greli celih 20 ur.

Na voljo: Na zalogi

21,90 €

* Obvezna polja

21,90 €

Podrobnosti

Ledvični pas je sestavljen iz mehkega in vzdržljivega poliflisa, obrobljen je z bombažnimi šivi, zapne pa se po principu zatikača, ki zagotavlja prilagodljivost obsegu primerno močan oprijem. Vsi štirje žepi za grelne vložke se nahajajo na ledvenem delu ledvičnega pasu in tako pokrijejo povsem celoten del vašega ledvenega predela hrbta. Ob nakupu grelnega ledvičnega pasu boste že prejeli 4 prilegajoče HeatPax grelne vložke. Posebnost naših HeatPax vložkov je v tem, da njihovo delovanje lahko kadarkoli zaustavite, jih shranite in ko jih ponovno potrebujete, ponovno aktivirate. Tako resnično izkoristite vseh 20 ur njihove grelne moči. Vsi HeatPax vložki se ogrejejo na udobno toplih 57°C in jih lahko nosite tudi v neposrednem stiku s kožo.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x