Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

HeatPax vložek za gretje telesa

Več pogledov

GRELNI HEATPAX VLOŽEK ZA TELO - 20 UR DELOVANJA

Hiter pregled

Grelni vložki HeatPax za gretje telesa nudijo kar do 20 ur gretja, njihovo delovanje pa lahko po potrebi zaustavite in nato ponovno aktivirate. Tako ne izgubljate grelne funkcionalnosti vložka in izkoristite prav vseh 20 ur njegovega delovanja.

Na voljo: Na zalogi

1,70 €
ALI

Podrobnosti

Vložki za gretje telesa se povsem prilegajo našim grelnim brezrokavnikom, šalom, dekam, ledvičnemu pasu in grelni blazini za sedenje. Vsi HeatPax vložki se lahko uporabljajo tudi v direktnem stiku s kožo. Velikost vložka: 8.9 x 12.7 cm V enem paketu se nahaja en vložek. Grelni vložki Heat Pax pričnejo z gretjem, ko pridejo v stik z zrakom. Za razliko od mnogih ostalih grelnih vložkov, dosegljivih na prodajnih policah, lahko delovanje Heat Pax vložkov ustavite in kasneje ponovno aktivirate. Gretje zaustavite tako, da vložek neprodušno zaprete v plastično vrečko. Ko ga želite ponovno aktivirati ga le ponovno vzamete iz vrečke. Vsi HeatPax vložki se ogrejejo na udobno toplih 57°C.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x