Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Cool Pax vložki za tanjši vratni hladilni trak

Več pogledov

COOL PAX HLADILNI VLOŽKI ZA TANJŠI VRATNI TRAK

Hiter pregled

Hladilni vložki popolnoma ustrezajo tako tanjši različici hladilnih vratnih trakov za hlajenje s Cool Pax hladilnimi vložki, alternativno pa ta vložek lahko uporabite tudi v Deluxe "ledenem" traku za hlajenje vratu.

Na voljo: Na zalogi

23,90 €
ALI

Podrobnosti

Material za ohlajanje je zaprt v močan ovoj iz poliuretana, en vložek pa je namenjen večkratni uporabi. Hladilni vložek sestavljen iz šestih, med seboj ločenih prekatov, ki preprečujejo izlitje v celoti v primeru preluknjanja. Cool Pax vložki za hlajenje, ki hladijo na podlagi spremembe agregatnega stanja, pa poleg tega do 3 ure ohranjajo stalno temperaturo na 14°C. Za močnejše hlajenje in hkrati tudi podaljšano delovanje vam priporočamo uporabo večih vložkov hkrati. KAKO SE UPORABLJA: Vložke za pol ure (max 45 min) postavite v zamrzovalnik oz. počakate, da vložek nekoliko otrdi. Alternativno lahko vložek tudi potopite v čim bolj mrzlo vodo. V obeh primerih ga nato vstavite v odprtino traku. VELIKOSTI: ena velikost

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x