Moja košarica

0 izdelkov - 0,00 €

+386 (0)51 610 333

Dobrodošli pri velikem, debelem kitu!

Cool Pax vložki za vse "ledene" brezrokavnike

Več pogledov

COOL PAX HLADILNI VLOŽKI ZA VSE "LEDENE" BREZROKAVNIKE

Hiter pregled

Cool Pax hladilni vložki ustrezajo prav vsem našim TechKewl hladilnim brezrokavnikom. En set vsebuje 4 posamične več-prekatne vložke, s čimer zapolnite vse temu namenjene žepe hladilnih jopičev – en žep, en vložek. Za močnejši in predvsem daljši in neprekinjen učinek hlajenja lahko uporabite dodatne hladilne blazinice.

Na voljo: Na zalogi

229,90 €
ALI

Podrobnosti

Material za ohlajanje je zaprt v močan ovoj iz poliuretana, en vložek pa je namenjen večkratni uporabi. Hladilni vložek sestavljen iz šestih, med seboj ločenih prekatov, ki preprečujejo izlitje v celoti v primeru preluknjanja. Cool Pax vložki za hlajenje, ki hladijo na podlagi spremembe agregatnega stanja, pa poleg tega do 3 ure ohranjajo stalno temperaturo na 14°C. KAKO SE UPORABLJA: Vložke za približno 30 minut (ali max 45 min) vstavite v zamrzovalnik oz počakate, da vložek nekoliko otrdi. Pripravljene vložke vstavite v temu namenjene žepe brezrokavnika, oblecite brezrokavnik in uživajte v učinku hlajenja. Alternativno lahko vložek tudi potopite v čim bolj mrzlo vodo. VELIKOSTI: ena velikost

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Big Fat Whale uporablja piškotke, da lahko prikazuje vam pomembne informacije ter funkcionalnosti in vam omogoča nemoten proces nakupovanja.
Z nadaljnjim brskanjem po tej spletni strani predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Navodila za nastavitev piškotkov najdete tukaj
x